Televisio


Lillie


ALKUPERÄINEN NIMI
リーリエ | Lilie
ENSIESIINTYMINEN
Jakso #944: "Alola uudelle seikkailulle!"
KOTIKAUPUNKI
Hau'oli City, Alola

Lillie on yksi Ashin luokkatovereista Melemele-saaren Pokémon-koulussa. Hän asuu suuressa kartanossa Hau'oli Cityssä. Lillien historia oli aluksi hieman pimennossa, mutta myöhemmin opimme, että lapsuudessa hän tykkäsi leikkiä Pokémonien kanssa - joka muuttui jonkin traumaattisen kokemuksen johdosta. Tuosta lähtien Lillie alkoi hieman pelkäämään Pokémoneja: erityisesti niiden kanssa kosketuksissa olemista. Lillie tahtoi kuitenkin jatkaa Pokémoneista oppimista, joten hän otti osaa Pokémon-kouluun samalla kun hänen äitinsä Lusamine jäi asumaan muualle, ja veljensä Gladion lähti omille seikkailuilleen.

Lillie on kohtelias ja hyväkäytöksinen tyttö rikkaasta perheestä. Hän on huolehtivainen ja utelias, tahtoo muille vain hyvää ja on innoissaan ystäviensä saavutuksista. Hän tutustuu mielellään uusiin tuttavuuksiin, mutta Pokémoneja karttaa mielellään kaukaa. Vaikka hänen luokkatoverinsa vinoilevat tästä joskus, Lillie ei ole moksiskaan, ja on oppinut hyväksymään pelkonsa. Tätä nykyä Lillie on jo hieman uskaltautunut olemaan enemmän tekemisissä Pokémonien kanssa saadessaan itselleen ikioman Vulpixin, Snowyn.

Lillie on innokas oppimaan uutta ja onkin harvinaisen hyvin perillä Pokémonien taustoista ja Alolan historiasta. Tästä huolimatta hän kokee silti olevansa varsin tietämätön, ja tiedonjanon sammuttaakseen jatkaa innokkaasti opiskelua Pokémon-koulussa - samalla kun vieroittaa Pokémon-pelkoaan Snowyn avustuksella. Vähitellen Lillien on onnistunut päästä Pokémon-pelostaan yli käsitellessään lapsuuden traumansa: Ultra Beastin hyökkäyksen kohteeksi joutumisen.

SAAVUTUKSET
ALOLA
Alola Liiga ~ Top 16


POKÉMONIT TIIMISSÄ TÄLLÄ HETKELLÄ

Alolan Vulpix (Viti | engl. Snowy)
Eräänä koulupäivänä Samson Oak toi oppilaille hoitoon kaksi eri Pokémon-munaa, joista toinen oli kotoisin Kantosta ja toinen Alolasta. Mallow ehdotti, että Lillie ottaisi hoiviinsa toisen munista, päästäkseen yli Pokémon-pelostaan. Lillie suostui, ja valitsi itselleen mieluisamman näköisen Alola-munan. Kotona ollessaan, yllättäen villi Salandit hyökkäsi huoneeseen aikomuksenaan napata muna. Vaistomaisesti Lillie suojeli munaa hyökkäykseltä siihen asti, että Salanditistä päästiin eroon. Lillie oli ylpeä itsestään, sillä koskettamalla munaa hän oli jo askeleen pidemmällä pelkonsa voittamisessa. Myöhemmin munasta kuoriutui Alolan variaatio Vulpixista, jolle annettiin lempinimi Viti. Lillie sai pitää kuoriutuneen Pokémonin, jonka kanssa yritti heti lähentyä, vaikka arkailikin vielä kosketusta. Ajan kanssa Lillie pääsi pelostaan yli, ja on lähentynyt Vitin kanssa jo niin, että pitää sitä sylissään. Vähitellen Lillien yleinenkin Pokémon-pelko alkoi hälvetä. Vastaavasti Viti on ottanut Lillien äitihahmokseen jo saman tien, eikä juurikaan noteeraa muita ihmisiä. Viti on nuori ja kokematon, mutta oma-aloitteinen Pokémon, joka on saanut maistiaisen jo ottelumaailmastakin. Siitä on tuleva tärkeä osa Lillien Pokémon-seikkailua.
Ensiesiintyminen jaksossa: #956: Kisaten kohti suurta tapahtumaa! (Sun & Moon-kausi)


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.